VideoZanimljivostiŽivotŽivotinje

Vlasnik je prepao svog psa koji je od straha pobjegao, ali se ubrzo vratio kako bi mu se osvetio

Kažu da psi i njihovi vlasnici liče jedni na druge. Niko ne zna reći da li pas liči na vlasnika ili obrnuto, te kako se uopšte ovaj fenomen pojavio. Možemo to objasniti činjenicom da oko sebe privlačimo ono što mi ustvari jesmo i ono što liči na nas.

Kako psi i vlasnici mogu fizički ličiti, također im se mogu slagati i osobnosti. To je kao da provodite puno vremena sa jednom osobom i zavolite iste stvari. Sa vašim psom možda ne možete da igrate video igre i družite se na taj način, ali vlasnici i psi imaju druge načine kako da se zabave.

U ovom videu možete vidjeti vlasnika i njegovog prelijepog crnog psa na kauču. Odjednom njegov vlasnik počne da proizvodi čudne i glasne zvukove u namjeri da ga prestraši. To mu je i uspjelo te je pas ubrzo pobjegao. Odjednom je odlučio da će se vratiti kao da misli o tome kako ga njegov vlasnik ne može prevariti te kako će mu se jako slatko osvetiti.

Samo sekundu kasnije, punom brzinom je dotrčao do vlasnika i skočio na njega te ga počeo napadati. Napad je bio pun maženja, lizanja i poljubaca, sve dok vlasnik nije odlučio da mu se izvine. Sve dok je napad trajao, njegov vlasnik je govorio kako on nije kriv.

Pogledajte ovaj video i uvjerite se koliko je zaista “opasan” ovaj napad bio:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo