VideoŽivotinje

Vlasnik je pronašao zanimljiv način da drži svog psa sretnim a da se više ne mora igrati sa njim lično

Ništa ne može slomiti vezu između psa i njegove loptice. Ta veza vuče korijene čak i prije nego što su psi postali pitomi i dok su bili više kao vukovi.

Najbrži i najtiši trkači su uvijek bili oni koji bi hvatali najviše hrane. Oni su bili koji su preživljavali i dalje se razmnožavali što je rezultovalo u vrsti pasa koji su imali duboko urođen instinkt za trčanje i ganjanje.

Psi diljem svijeta vole da im se loptice bacaju i da ih donose nazad svojim vlasnicima. Za njih život bez ove igre jednostavno ne bi imao smisla. To je najbolji način da iskoriste veliku količinu energije koju oni prirodno imaju.

Buddy je usvojeni pas i skloništa i azila za pse u Torontu, i on je zaista imao sreće sa svojim usvojiteljima. Njegov lik se potpuno promijenio od trenutka kada je došao u svoj novi dom. Njegov vlasnik Rennie Richard ga j opisao kao psa punog snage i psa koji donosi sreću svima koji se nalaze u njegovoj blizini.

Kako je Buddy pun snage, njegov vlasnik je pronašao zanimljiv način da ga izmori tokom dana i napravio mu je automatizovani izbacivač loptica koji drži u dvorištu.

U ovom videu pogledajte kako Buddy troši svoju snagu te ga podijelite sa prijateljima:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo