VideoŽivotinje

Vlasnik je rekao svom psu da se pravi mrtav. Način na koji je to uradio je nasmijao sve koji su to vidjeli

Psi su lojalni, najbolji prijatelji. Također su i nevjerovatni partneri koji se mogu naučiti zanimljivim trikovima, kao što je ovaj vlasnik naučio beaglea Bailya.

Uz pomoć svog vlasnika, Baily je popularni trik “glumi da si mrtav” izveo na jedan potpuno novi način. Nastupao je na nacionalnoj televiziji, sa svojim vlasnikom i David Lettermanom i cijelu su publiku podigli na noge.

Kako zanimljiv mali pas. Baily je presladak.

Uprkos njihovom tvrdoglavom temperamentu i želji za neovisnošću, oni su zaista predivni porodični psi.

Iako im treba više vremena za treniranje i ne ponašaju se dobro bez povodca, beaglovi su odlučni sa djecom jer vole da su aktivni. Njihova energija odgovara dječijoj i presretni su kada imaju priliku da je potroše.

Po prirodi su znatiželji (što im pomaže dok love) i to je još jedan plus za porodicu sa djecom. Pomoći će djeci da istraže svijet oko njih i bit će njihovi najbolji prijatelji za avanture.

Također su jako inteligentni i mogu naučiti mnogo trikova, ako je njihov vlasnik strpljiv i uporan. To je način na koji je ovaj vlasnik naučio Baily da glumi da je mrtva.

Čim mu da komandu, Baily se izvrne i opusti u njegovim rukama, te izgleda potpuno beživotno. Nevjerovatno je kako uspije ovo izvesti.

Pogledajte ovaj trik i sami u videu ispod.

Baily i njegov vlasnik su snažno vezani jedno za drugo i ništa ne može na to djelovati.

Pogledajte i ovo