VideoŽivot

Vojnik je došao u bolnicu dan nakon što se rodila njegova kćerka – ali pogledajte trenutak kada njegov sin uleti na vrata

Propustiti rođenje vašeg djeteta je nešto što nijedan roditelj ne treba doživjeti. Ali za ljude koji žive razdvojeno preko okeana, to je nešto na šta se moraju naviknuti. Takav je slučaj i kod Sergeant John Vorratha i njegove porodice. Njegova supruga, Janae, je trebala da rodi njihovo drugo dijete, a on je bio hiljadama milja daleko.

Srećom mogao je da vidi rođenje svog djeteta preko FaceTime-a, dok je daleko od njih. Shvatili su da on neće vidjeti svoju kćerku dok ne napuni 6 mjeseci. Nije bilo ništa što su mogli uraditi po tom pitanju – ili su barem tako mislili!

Dok je gledao rođenje svoje kćerke, John je pokazao listić na kojem piše da je dobio otpust. Nakon 22 duga sata, pojavio se u bolnici i šokirao svoju porodicu. Ne samo da je upoznao svoju novorođenu djevojčicu, nego je i vidio svog dvogodišnjeg sina prvi put otkad je poslan na dužnost. Imao je priliku da provede nevjerovatnu sedmicu sa svojom porodicom prije nego što se morao vratiti na dužnost.

Pogledajte i ovo