VideoŽivotinje

Vojnik je svom psu poslao svoju korištenu majicu, a pas je “poludio” kada je osjetio poznati miris

JD Aument je vatrogasac u vojsci koji je nedavno poslan na prekookeansku misiju. Nedostajao je svojoj supruzi i porodici, ali njegovo odsustvo je najviše pogodilo njegovog psa. On je imao epizode žalovanja kada je samo tužno sjedio pored prozora i povremeno plakao za njim. JD i njegova supruga Rachel su psa uzeli iz azila kada je bio štene i dali mu ime Brindle.

Pas se odlično uklopio u svoju novu porodicu i također se super slaže sa Xander, njihovim drugim psom. Xander je bliži sa Rachel, a Brindle sa JDom. Rachel je rekla JDu o epizodama depresije kod Brindle-a, a njega je to zaista pogodilo i odlučio je da ga na neki način razveseli. Znajući da imaju nevjerovatno dobar njuh, odlučio je da kući pošalje jednu svoju majicu kako bi Brindle osjetio njegov miris.

Kada je Rachel dala majicu Brindleu njegova reakcija je bila nevjerovatna. Počeo je mahati repom, a potom se valjao na podu sa njegovom majicom. To je pogodilo Rachel jer je znala koliko je Brindle bio tužan i koliko mu je ovo popravilo raspoloženje.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo