PopularnoŽivot

Zaljubili su se još kao djeca, a njihove su zaruke obišle svijet

Sam Maccarone i Jessica Burzichelli trenutno su jedan od najpopularnijih parova na svijetu iako ni jedan od njih nije celebrity. Za sve su ‘krive’ njihove zaruke…

Sam i Jessica upoznali su se kada su imali deset godina. Simpatija dvoje klinaca iz New Jerseya ubrzo je prerasla u vezu koja je prije nekoliko dana na spektakularan način okrunjena zarukama. Danas o njihovoj vezi bruji cijeli internet.

Naime, Sam je svojeg rođaka i glazbenika Mattyja Maca zamolio da isceniraju snimanje spota za njegovu pjesmu u kojem bi glavni protagonisti bili upravo njegova djevojka i on. Matty je pristao i napisao novu pjesmu, a Jessica je pristala sudjelovati u snimanju. No, ono što nije znala je to kako će to snimanje biti privedeno kraju. U posljednjoj je sceni Sam kleknuo pred nju, s prstenom.

S obzirom da te scene nije bilo u scenariju, Jessicine su se oči ispunile suzama. Suzama radosnicama, naravno. Jessica je pristala udati se za Sama u dvorani ispunjenoj njihovim prijateljima koji su bili statisti na snimanju.

I tako se rodio najnoviji viralni hit. Prekrasne zaruke ljubavnog para na kraju su pretvorene u spot za pjesmu ‘The Proposal’ koji je dosad vidjelo 1,8 milijuna ljudi.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte i ovo