VideoZanimljivostiŽivot

Žena je bila nazvana debelom na letu, a komentar čovjeka koji je sjedio iza nje ju je emotivno dirnuo

Da li vam je stranac ikada dao neprimjeren komentar o vašem izgledu ili stilu? Ne mogu da svhatim da neko misli da je to primjereno ponašanje. Svako može biti ono što želi bez da ga neko komentariše.

Savannah Phillips je majka iz Oklahome koje se kao i mnogi drugi bori sa svojim izgledom. Kada putuje ona se trudi da uvijek sjedi sama u avionu kako nikoga ne bi ometala. Ona kaže da ona nije najveća osoba u avionu, ali da nije ni najmanja, te da se osjeća loše ukoliko neko sjedi do nje i osjeća se neprijatno.

Stjuardese su tek počele pričati o sigurnosnim postupcima na avionu kada je čovjek koji je sjedio pored Savannah izvadio svoj telefon. Nije mogla da ne vidi šta on piše, a potom je shvatila da piše o njoj. Nekome je u poruci napisao da “sjedi pored debele smrdljive žene”. Dalje nije mogla da pročita. Bila je šokirana i to je bilo kao potvrda o negativnom stavu koji ima prema sebi.

Prije nego što se snašla u toj situaciji, zatekla se kako plače. Bila je jako povrijeđena te je odlučila ignorisati čovjeka pored sebe ostatak leta, ali potom je čovjek koji je sjedio iza primjetio čitavu situaciju i odlučio da se zauzme za nju.

Chase Irwin je ustao i potapšao čovjeka koji je sjedio pored Savannah po ramenu. Rekao mu je da moraju popričati, te da njih dvojica odmah zamijene mjesto. Suočio se sa strancem i rekao kako ne može da vjeruje da može pisati takve stvari o njoj, te mu je rekao kako je bezosjećajan i da treba voditi računa o osjećanjima drugih.

Njih dvojica su potom zamijenili mjesta, i Chase je sjeo pored Savannah. Vidio je da plače, zagrlio ju je i odmah je pokušao oraspoložiti. Savannah je rekla kako ju je utješio i rekao da ne treba obraćati pažnju na ljude kao što je on, što je nju toliko dirnulo da je čitavu priču objavila na Facebooku. Rekla je da je Chase heroj i da se više ljudi treba zauzeti za druge.

Pogledajte ovaj video i saznajte cijelu priču:

Pogledajte i ovo