VideoZabavaZanimljivostiŽivot

Žena je čistila u trenutku kada je shvatila da je njen muž riješio misterij koji ju je proganjao 15 godina

Rijetko koji nakit je važan ženi kao njen zaručnički prsten. Dok vjenčani pristen koji je također bitan predstavlja budućnost braka u kojem su se muž i žena zakleli da odanost i podršku partnera, zaručnički prsten je podsjetnik na onaj najromantičniji period veze.

Prvi dani, sedmice i mjeseci veze su posebni jer je sve za vas novo i prelijepo. Nemoguće je vratiti onaj osjećaj na taj period, a posebno je teško vratiti onaj magični trenutak kada osoba koju volite klekne na koljeno i iznenadi vas sa zaručničkim prstenom. Nije važno da li je dijamant na njemu velik ili mal, da li prsten uopšte ima dijamant, važan je taj trenutak kojeg ćete se uvijek sjećati.

Zbog toga je razumljivo da je Kay bila zaista shrvana kada je izgubila svoj zaručnički prsten. Pretražila je svaki djelić svog doma, ali on se nije pojavio. 15 godina kasnije, njen suprug Dave pronašao je kutijicu u obliku srca, sa prstenom unutra. On je znao da će njegova žena biti presretna zbog toga. Njihova kćerka, Lacey je snimila trenutak u kojem je David ponovo kleknuo na koljeno i zaprosio svoju suprugu. Zaista nevjerovatna priča.

Pogledajte i ovo