VideoZabavaŽivotinje

Žena je rekla psu da izađe iz auta, a njegova reakcija je nasmijala internet

Danas su na internetu najpopularniji klipovi životinja, naročito zbog njihovog urnebesnog ponašanja dok ih kamera snima. Ljubimci su neodoljivi, nepredvidivi i nevjerovatno zanimljivi. Najbolji primjer toga su psi.

Kada je žena odlučila da povede svoje veliko štene Nachoa na vožnju, nije mogla ni zamisliti da će on postati hit na internetu. Srećom, imala je kameru da snimi taj trenutak. Umjesto da leži na zadjnem sjedištu automobila ili sjedi kao svi normalni psi, on je odlučio da će zauzeti sjedalicu svog ljudskog brata Lea.

Kada je vidjela šta je uradio, pokušala je da ga pomjeri te mu je govorila kako to nije njegovo mjesto. Ipak, on je imao drugu ideju, te je ostao odlučan u tome da je baš to mjesto za njega i trebalo je mnogo više truda od samih riječi da bi ga ona sklonila odatle.

Kao što možete i zamisliti, video je mnogo zanimljiviji nego što se to može opisati riječima. Nacho je jedan jako tvrdoglav i odlučan pas, a kada pogledate ovaj video, znati ćete zašto je osvojio srca cijelog svijeta.

Pogledajte i ovo