PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Žena je spasila kćerku bivšeg muža od zlostavljanja. Nekoliko godina kasnije pozvala ju je na sud

Ako išta znamo o porodici, to je da članovi ne moraju biti krvno povezani. Nekada su oni koji su nam genetski najbliži, ustvari emocionalno najdalji. Čak i obrnuta situacija je jako česta.

Karla Robinson je stvorila neraskidivu vezu da prvom kćerkom od njenog supruga, Jessi, kao da je njeno vlastito dijete. Nažalost, Karla je počela primjećivati čudne stvari u vezi Jessi, što je upućivalo na to da je zlostavljana. Djevojčica bi se ponašala čudno kada ide kod svoje biološke majke, a kada se vrati bila bi sva rašćupana i sa modricama na tijelu.

Naravno, Karla se zabrinula. Nakon što je nazvala servis za zaštitu djece od zlostavljanja, saznala je da su zlostavlja prijatelj njene biološke majke. Tada su Karla i njen suprug preuzeli punu skrb nad Karlom.

Ona kaže kako joj je odmah u početku rekla da je ona nije nosila u svom stomaku, ali da je rođena u njenom srcu. Nije morala da bude njena krv da bi bila njena kćerka. Ipak, Karla i njen muž su se razveli 18 godina kasnije, ali su ona i Jessi nastavile da budu nevjerovatno povezane. To je čak pomoglo Karli da prođe uspješno kroz dvije borbe sa rakom.

Potom je Jessi 2017. godine pozvana na sud. Kada je došla na sud u Bartlesvilleu, Oklahoma, Jessi nije znala šta se dešava, ali je potom vidjela Karlu.

Ispostavilo se da je karla poslala poruku sudiji kako žali što nije usvojila Jessi. Nadala se da će je usvojiti još puno ranije, ali nije mogla jer nije imala novca, ali sada je imala svoju priliku, iako je prošlo 20 godina.

Na videu iz sudnice možemo vidjeti da obje plaču, to zaista mora dirnuti svakoga. Ovaj video je dokaz kako je da budete otac ili majka potrebna ljubav, briga, odgovornost, što je Karla i dokazala.

Pogledajte i sami ovaj trenutak u videu ispod:

Pogledajte i ovo