VideoŽivot

Žena nije željela kratku kosu nakon makeovera, ali prepustila je stvar u ruke stiliste

Jasno je da se svi mi bojimo promjena. Obično nas je strah da će promjena izgledati gore nego što smo mi to sami zamislili, te se zbog toga bojimo nepoznatog.

Posebno se svi boje promjene izgleda. Promjena izgleda je bitna jer ljudi misle da će ih drugi doživljavati drugačije, ali je jako bitno i šta ćemo mi sami misliti o tome.

Jedna mlada djevojka je odlučila da je vrijeme za promjenu. Jasno je naglasila da želi da promijeni izgled, ali je bila i nesigurna, te ju je bilo strah onoga što je čeka. Rekla je da trenutno ne voli svoju boju, te da misli da će sve što uradi biti poboljšanje. Ovo je jako tipično za žensko.

Baš kada su mislili da je ona odlučna u vezi promjene, priznala je kako ju je strah odricanja ekstenzija i kratke kose. Ipak, svejedno je odlučila da uradi makeover.

Nakon makeovera, djevojka je blistala i izvana i iznutra. Jasno je vidljivo da ima puno više samopouzdanja nakon ove promjene. Kada su je upitali šta misli sada o strahu od promjene, rekla je da svi ovo trebaju uraditi, da je to jako zanimljivo i zaista vrijedi.

Pogledajte njenu nevjerovatnu transformaciju u videu ispod:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo