PopularnoVideoŽivot

Žena oboljela od raka se povjerila svom novom radnom kolegi, a onda je on pokazao svoje pravo lice i priredio joj šok života!

Deanna, koja je inače samohrana majka dvoje djece, nikako nije imala lagan život, no zahvaljući njenom poslu u The Coffee Bean & Tea Leaf, imala je mogućnost prehraniti sebe i svoju porodicu.

1200x630_barista

Jednoga dana u kafić je došao novi radnik. Deanna nije znala da je to zapravo bio preobučen vlasnik tog kafića i da će upravo on imati važnu ulogu u njenom životu.

Tu ulogu je obavljao u okviru TV show-a ”Undercover Boss”, a on ga je čak i podučavala poslu za njegov prvi radni dan. John se najprije ponašao kao nestručan konobar, ali je ona imala dosta strpljenja i bila smirena najstavljajući pomagati mu i pružati podršku.

1200x630_talaut

Kako su se bolje upoznavali, ona mu se povjerila o svom životu rekavši kakvu borbu vodi sa svoje dvoje djece, te da ima rak jetre od kojeg joj je i otac nedavno umro. Nakon što je napustila srednju školu, postala je ovisnik, ali srećom zahvaljujući poslu u Coffee Bean-u, uspjela je ponovo hrabro stati na svoje noge… Kada ju je pitao zašto ne završi srednju školi, rekla je da joj je bolje zarađivati za dobro svoje djece.

1200x630_kramis

Nakon toga je uslijedio najemotivniji trenutak u kojem joj je John uručio ček u iznosu 20.000 dolara, a zatim i 10.000 dolara za njeno školovanje. Ali, ni tu nije kraj – skupio je dodatnih 40.000 dolara za školovanje njene djece.

Video nas je rasplakao. Smatramo da svaki čovjek ima ili treba imati anđela čuvara poput Deanne.

Pogledajte i ovo