PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Žena se odlučila na Makeover za 60. rođendan, ali se šokirala kada joj je stilista odsjekao kosu

Nema ništa pogrešno u tome da želite da promijenite svoj izgled, svoj fizički izgled. Ako želite da promijenite svoj nos, uradite to. Ako želite cijeli makeover, uradite ga. To je uradila ova žena u videu ispod. Cindy (59), iz Ohaja, odlučila je da želi potpuni makeover za svoj 60. rođendan. To je ono što je i uradila.

Nakon što je pronašla Christopher Hopkinsa, odlučila je da želi novi izgled. Njen muž je rekao da ne želi da utiče na to i da treba uraditi ono što ona želi.

Sa dugom kosom u bez šminke je otišla kod Christophera.

Započela je sa uređivanjem obrva, što joj se svidjelo. Potom je slijedila promjena frizure. Nije željela ništa posebno jer kako je tvrdila, ona je konzervativna, pa je Christopher dugo razmišljao šta da uradi, ali na kraju se pitate da li se uopšte dvoumio. Odsjekao joj je kosu, a njena jedina moguća reakcija je bio vrisak kako joj je to pokazao.

Nakon što joj je sredio kosu, na red je došla šminka. Žena koja ju je šminkala joj je svo vrijeme objašnjavala šta radi i davala joj je savjete kako da to uradi sama.

Konačno je došao trenutak da Cindyn muž uđe u prostoriju, a njegova reakcija je bila veliki osmijeh i “Whoa!”. Rekao joj je kako lijepo i privlačno izgleda.

U sljedećem videu možete vidjeti Cindy sa kratkom kosom, uređenim obrvama, šminkom. Zaista izgleda prelijepo. Sretna je sa rezultatima i smije se u kameru na kraju videa.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo