PopularnoShowVideo

Žene su imale plesni nastup prije utakmice, kada su skinule maske svi su bili u šoku

Za svaki energični i uzbudljivi plesni nastup prije utakmice, potrebno je mnogo rada i planiranja koje se dešava iza scene. Naravno da učitelji, treneri i školsko osoblje daju sve od sebe da ova takmičenja budu dobra. Sportski timovi, navijačice i plesni timovi također se neizmjerno trude da vježbaju.

Ali često zaboravimo da su iza svih tih učesnika njihovi roditelji. Oni se trude da djeca stignu na trening, neovisno o tome da li je on ujutro ili navečer, te rade bezbroj drugih stvari da bi podržali svoje mlade takmičare.

Mame fudbalera u Steele srednjoj školi, otišle su jedan korak dalje. One su izvele brilijantan ples za svoje sinove. “Njima ide zaista dobro ove godine, a mi smo željele da im ovako pokažemo koliko ih podržavamo.”

Plesale su uz “Watch Me”, “iLoveMemphis”, “Hit the Quan” i druge pjesme.

“Noge su mi se tresle i mislila sam da će mi koljena iskočiti,” rekla je mama Melisa Fields. “Bilo je zanimvljivo izaći iz svoje zone komfora i pokazati potporu našim sinovima. Otišla sam na YoutTube i pomislila ‘o ne’, nema šanse da ćemo mi ovo moći izvesti.”

Prvo ih je bilo strah kako će njihovi sinovi reagovati, ali na kraju su bili oduševljeni.

“Mislim da je prva reakcija mog sina bila, “Mora da se zezate sa mnom – tata, zašto si pustio mamu da se prijavi za ovo.” Ali kada je muzika stala, svi sinovi su grlili svoje mame i bili su ponosni na njih.”

Pogledajte njihov nastup u videu ispod.

Pogledajte i ovo