ShowVideo

Žene u crvenim haljinama su se poredale u liniju. Kada su se okrenule, publika nije mogla da vjeruje šta se dogodilo

Svi vole magiju, bilo to izvlačenje zeca iz šešira ili obični trik sa kartama. Magija je zaista zabavna!

Zato je ovajtrik sa haljinama koje mjenjaju boju genijalan. U jednom trenutku žene nose crvene haljine, a u sljedećem su sve u žutim haljinama.

Publika je zaista očarana i niko u njoj ne zna šta se zapravo događa. Ali ono što je zaista zanimljivo jeste što se tu magija ne završava.

Iako ovaj trik ostavlja i ljude na internetu zbunjene, to nije prvi put da je neko učinio nešto slično ovome. Prvu knjigu o magičnim trikovim je napisao autor po imenu Gantziony 1489. godine, a knjiga se zove “Prirodna i neprirodna magija”.

Kako je strah od vještica i prave magije počeo da se smanjuje, madžioničari su se osjećali opuštenije kada bi izvodili trikove ispred ljudi. Tek u 18. vijeku su madžioničari postali jako popularni i počeli nastupati za bogate klijente.

Sada su madžioničarske predstave jako divan način da provedete vrijeme sa porodicom i da se divite trikovima koje još niste vidjeli. U našoj naravi je da budemo fascinirani nečime što nam je nepoznato, i zato magiju vole skoro svi ljudi na svijetu.

Ove žene su se proedale u liniju u svojim crvenim haljinama i započele su svoju rutinu. Odmah nakon početka njihove rutine, okupile su se na sredini bine i njihove haljine su promjenile boju!

Publika je ostala u šoku, a kamera je uspjela zabilježiti neke od reakcija.

Pogledajte ovaj video i pokušajte otkriti tajnu iza ovog genijalnog trika.

Pogledajte i ovo