VideoŽivotinje

Ženka zlatnog retrivera je bila u depresiji nakon što je izgubila svojih 7 mladih u požaru, a spasilo ju je novo leglo siročadi

Bol majke koja je u žalosti je nešto najstrašnije na svijetu. To je doživjela jedna ženka psa u Roseburgu, malom mjestu u Oregonu, kada je ambar u kojem su se nalazili njeni štenci zahvatila vatra. Njena vlasnica, Jessica Woodruff imala je i svinju i četiri koze koje nažalost nisu preživjele.

Jessica je otrčala u ambar čim je ugledala vatru, ali nažalost nije stigla na vrijeme. Daisy je ženka koja je tek postala mama i pokušala je spasiti svoje mlade, ali Jessica ju je morala zaustaviti u tome, jer da je to pokušala sigurno ne bi preživjela. U narednom periodu, Daisy je bila jako depresivna, nije jela i cvilila je za svojim bebama.

Jessicina sestra, Jacque je željela da pomogne njenom psu te je pronašla leglo pasa koji su ostali bez majke dok ih je rađala. Odlučili su da upoznaju Daisy sa leglom od 8 psića koje je ona odmah, bez oklijevanja prihvatila. Više o ovoj tužnoj priči pogledajte u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo