ShowVideo

Žiri je bio oduševljen kada je stidljivi dječak izašao na scenu i savršeno izveo pjesmu Queena

Zvučim predobro dok pjevam u tuš kabini, a vjerujem da je isti slučaj i kod vas. Akustičnost kupatila, voda koja teče iz tuša i mnogi drugi faktori čine moj glas divnim. Onda pokušam da pjevam sama u autu ili hodajući ulicom, te ipak odlučim da se držim stvari u kojima sam dobra.

Ovo je Alex Pirvu, ima 10 godina i srećom za njega ima svjetliju budućnost nego ja. Izabrati pjesmu kao što je “The Show Must Go On” od Queena je neobično za početnika. Zbog specifičnog glasa koji je imao freddie Mercury, ko god da izabere ovu pjesmu preuzima rizik da ona neće zvučati onako kako ju je izvodio on.

To je baš ono zbog čega je Alex izabrao baš nju. Izabrao je opasnu pjesmu koja ga je mogla odvesti na pogrešan put, ali otpjevao ju je kao profesionalac od trenutka kada je izašao na scenu. Žiri je bio oduševljen, jedna od njih je čak i zaplakala, te se nije brinula o tome da će joj se maskara i ostatak šminke izmeljati, dok je drugi sudac glasno vikao, “Bravo”. Alex je definitino očarao sve prisutne, uključujući i publiku. Ovaj dječak koji je izapao na scenu rezervisan i stidan, na kraju je šokirao sve koji su vidjeli njegov nastup.

Ako ga želite čuti, pogledajte video ispod:

Pogledajte i ovo