VideoŽivot

Znao je da će ostati bez nje zbog karcinoma, ali je odlučio da joj pokloni vjenčanje iz snova

Nakon teške i dugotrajne borbe sa karcinomom dojke, Laurin Long Bank preminula je samo nekoliko mjeseci nakon svog savršenog vjenčanja. U dobi od 26 godina, Laurin je dijagnosticiran karcinom dojke. Ubrzo nakon toga, ona i Michael Bank su se upoznali. On je odmah postao ljubav njenog života.

Laurin je ubrzo saznala da se karcinom proširio na jetru, kosti i pluća. Ona je odbila da promijene datum vjenčanja jer im je taj dan značio nešto posebno. Vjenčali su se 24. marta 2018. godine, tri godine od kada su se upoznali. Michael je bio sretan jer je ona mogla imati vjenčanje o kakvom je sanjala. Na vjenčanju su bili njihovi prijatelji i porodica, a većina ljudi je preživjela neku vrstu karcinoma. Ipak neke osobe su nedostajale, kao što su Laurinini roditelji koji su također preminuli od karcinoma prije njene 20. godine.

Nekoliko mjeseci poslije vjenčanja je osjećala poprilično dobro, ali kada je prekinula tretman umrla je nakon samo 2 sedmice. Preminula je sa 30 godina i zasigurno će nedostajati svojoj porodici i prijateljima. Više o ovoj tužnoj priči saznajte u videu u prilogu.

Pogledajte i ovo