Život

12-GODIŠNJA DJEVOJČICA JE UMRLA OD RAKA: Pogledajte kakvu je poruku ostavila roditeljima

djevojcica-poruka-nakon-smrti12-Godišnja Athena Orchard umrla je prošli tjedan nakon teške borbe s rakom.

Nekoliko dana nakon njezine smrti njezin otac Dean pronašao je poruku koju je Athena markerom ispisala na poleđini svog sobnog ogledala. Poruku je napisala kada joj je u prosincu prošle godine dijagnosticiran rak. Operacije i intenzivna kemoterapija nisu joj pomogle i hrabra djevojčica izgubila je svoju bitku.

“Znali smo da je voljela pisati, to je bio dio nje, to ju je činilo sretnom. Kada smo pronašli poruku nismo mogli vjerovati. Dean ju je pokušao pročitati, ali rasplakao se i nije mogao završiti. Ona je bila nevjerojatna djevojčica, tako bistra i snažna. Uvijek je bila pozitivna, čač i kad je bila u bolnici brinula se za nas”, rekla je Athenina majka Caroline.

U poruci je Athena zapisala svoje misli i poručila roditeljima da pametno iskoriste svaki dan svog života.

“Sreća ovisi o nama. Možda nije bitan sretan završetak, možda je bitna priča. Svrha života je život sa svrhom. Sreća je smjer, a ne destinacija. Hvala vam što postojite. Budite sretni, slobodni, vjerujte, ostanite zauvijek mladi. Svaki dan je poseban i zato ga iskoristite, mogli biste sutra završiti s neizlječivom bolesti. Nikada nemojte odustati od onoga na što pomislite svaki dan. Nema potrebe da plačem jer znam da ćete vi biti uz mene”, napisala je Athena u svojoj poruci.

Pogledajte i ovo