PopularnoVideoŽivot

Ona Ima Samo 12 Godina i Udaje Se Za Čovjeka Koji Ima 37 Godina. Zašto? Ovo Će Vam Otvoriti Oči!

12-godina-vjencanjeKako je najavila na svom Fejsbuk profilu, dvanaestogodišnja Tea će u nedjelju reći “sudbonosno da” čovjeku koji ima 37 godina

Da li pratite indijsku seriju “Mala nevjesta”? Čak i ako niste fan bolivudske produkcije, trebalo bi da znate da je osnovna tema ove serije prisilni, ugovoreni brak među sasvim malom djecom.

Ovakve stvari se i dan danas, u 21. vijeku, dešavaju svaki dan, ali, uglavnom “negdje tamo, u nekakvim zabitima”. No, šta biste radili da ovakva sudbina čeka vašu malu komšinicu?

Zamislite da vas sretne u liftu i kaže vam da će se za par dana udati za muškarca 25 godina starijeg od sebe. Da li biste nešto preduzeli?

Dvanaestogodišnja Tea je prva “mala nevjesta” u Norveškoj.

Ova djevojčica otvorila je svoj blog i Fejsbuk nalog u kojima je počela da iznosi sve detalje u vezi sa pripremom svadbe, ali i ispovjest o tome kako se osjeća, kako gleda na svog vjerenika, šta očekuje od braka i prve bračne noći…

Ili je barem ona željela da vi u čitavu ovu priču povjerujete, trgnete se i dobro razmislite o tome šta se sve na ovom svijetu dešava nedužnoj dječici.

Vjerovali ili ne, tako nešto može da se desi i u najcivilizovanijem društvu, pa čak i nekoj djevojčici koju znate!

Svakog dana, u prisilnom braku završi 39,000 djevojčica na planeti. Podijelite ovu poruku s prijateljima!

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte i ovo