VideoŽivot

Advokat je izgubio skoro polovinu svoje tjelesne težine u godinu dana. Pogledajte njegovu nevjerovatnu transformaciju!

Na početku Vanceovog putovanja imao je 215 kilograma. U vrijeme intervjua za Men’s Health u januaru 2019., Vance je težio 125 kilograma. To je značilo da je izgubio oko 90 kilograma u 14 mjeseci – kakav nevjerojatan podvig!

Međutim, Vance to nije mogao učiniti sam. U videu koji dokumentira njegovu priču, imao je nevjerojatnu grupu obitelji i prijatelja koji su ga podržavali – i bili uz njega. Jednog dana, Vance je imao posebno pješačenje s velikom grupom navijača koji su ga bodrili na putu.

Također piše o svom stavu da kaže ‘da’. “Svaki put kad se neko ponudio trčati sa mnom, ili rekao da moraš isprobati ovaj trening, rekao sam “Da”, rekao je za Men’s Health. Na pitanje o pritisku koji osjeća da zadrži kilograme sada kada je postigao status slavne osobe, rekao je: “Svi mi govore da sam inspiracija. Ako se udebljam, iznevjerit ću sve te ljude.”

Vanceovi rezultati su nevjerojatni i dokaz su da ako se potrudite, možete postići sve! Mora biti ponosan na sebe kao što su njegova obitelj i prijatelji ponosni na njega.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo