VideoŽivot

Baka je bila pozvana u školu zbog svoje unuke, a onda je ostala bez zraka kada je saznala tajnu koju je učiteljica čuvala

Natasha Fuller je osmogodišnjakinja koju svi uposlenici škole vole. Njena učiteljica Jodi Schmidt se raduje svakom danu sa njom zbog njenog pozitivnog stava. Ipak, učiteljica nije znala da se iza njenog osmijeha ona ustvari bori sa ozbiljnom bolešću i odvajanjem od svoje bliže porodice.

Ona živi odvojeno od svoje sestre blizankinje Brookelynn koja je u Oklahomi sa roditeljima, dok je ona kod bake i djeda. Chris i Mark Burleton su je uzeli sebi kako bi njihova unuka bila u mogućnosti da prima potrebnu njegu u dječijoj bolnici u Wisconsinu. Djevojčica ima Eagle-Barrettov sindrom koji uzrokuje bolest bubrega zbog čega ona mora da ide 3 puta sedmično na dijalize, te će joj vremenom trebati novi bubreg.

Zbog stalnih infekcija, svaki put je skinu sa liste, a kada je njena učiteljica saznala o čemu se radi, odlučila je da joj na neki način pomogne. Nakon razgovora sa obitelji, ona je odlučila da se testira da vidi da li je ona odgovarajući donor.

Pozvala je njenu baku u školu da bi o tome razgovarali, a njena reakcija na to je nevjerovatna. 

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo