VideoZanimljivostiŽivot

Beba koja je napuštena na smetljištu odrasla je u osnivača i direktora kompanije vrijedne 62 miliona dolara

Freddie je beba koju je njegova majka ostavila na smetljištu nakon što ga je rodila. Ovaj strašni početak njegovog života nije ga zaustavio u budućnosti. On nije dopustio da ga to spriječi u tome da postane jako uspješan. Freddie Figgers je živi dokaz da svi imaju veliki potencijal da postanu ono o čemu mogu samo sanjati.

Freddie je osnovao i posjeduje kompaniju čija je cijena 62 miliona dolara sa samo 30 godina. On je usvojen sa samo 2 dana života, a njegovi novi roditelji bili su Nathan i Betty Figgers. On kaže da je uvijek bio jako voljen i imao je veliku podršku, te su oni zaslužni za to što je postao danas. Oni su govorili da je on jako inteligentan mladi dječak, a sa samo 9 godina dobio je svoj prvi računar.

Računar nije radio, ali Freddie ga je sam popravio, a sve to se desilo prije nego što ste baš sve mogli pronaći na internetu. On je dobio prvi posao kao kompjuterski tehničar kada je imao samo 12 godina, a sa 15 je pokrenuo svoj online cloud servis. Vremenom je osnovao kompaniju “Figgers Communications” firmu za telekomunikacije koja danas vrijedi preko 62 miliona dolara. 

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo