VideoŽivotinje

Bernardinac je bio 18 sati zaglavnjen u blatu, a onda se pojavio neočekivani heroj koji ga je spasio

Životinje su anđeli čistih srca, i svi se s time možemo složiti. Iako su one najbolji čovjekov prijatelj, one su između sebe također najbolji prijatelji, te postoji bezbroj fotografija koje to dokazuje.

U ovoj priči bernardinac star 9 godina po imenu Jazzy je pobjegao od kuće, kao što to radi većina pasa. Međutim, njegov prijatelj Razor, mali dachshund ga nije prestao tražiti nakon što je nestao.

Dan nakon nestanka, Tim Chavez, vlasnik oba psa je rekao kako mu je Razor pokušavao privući pažnju na sve moguće načine. Tim je pokušavao da ode na posao ali Razor nije prestajao da laje. Tada je odlučio samo da počne trčati u nadi da će ga Tim pratiti, što je Tim i uradio.

Nakon što je pratio Razora, u jarku je pronašao Jazzya koji je bio zaglavljen u blatu čak 18 sati. To bi sigurno trajalo duže da nije bilo njegovog malo prijatelja. Tim je odmah pozvao vatrogasce kako bi izvadili Bernardinca. Jedan od vatrogasaca je rekao kako je njihova obaveza spašavati živote bili oni ljudski ili životinjski.

Pogledajte i ovo