VideoZabavaŽivotinje

Čovjek je ostavio svog psa u automobilu dok je otišao do prodavnice. Ono što je vidio pri povratku je nasmijalo cijeli internet

Biti ostavljen sam u automobilu je zaista dosadno. Tako se upravo osjećao i ovaj slatki boxer kada ga je vlasnik ostavio u automobilu dok je nakratko otišao do prodavnice.

Umjesto da sjedi mirno i čeka, odlučio je da privuče vlasnikovu pažnju na interesantan način. Srećom, neko ga je uspio snimiti i uhvatio je ovaj zaista smješan trenutak.

Nakon gledanja ovog videa, nije ni čudo zašto boxere smatraju jednom jako inteligentnom rasom. Osim inteligencije, oni također imaju i dosta energije.

Iz tog razloga najbolje im odgovara da je njihov vlasnik jako aktivan, te da provodi dosta vremena izvan kuće.

Zato kada je vlasnik ovog boxera izašao iz automobila (ostavljajući prozore i klimu uključenu), njegov boxer je postao jako nestrpljiv. Jednostavno više nije mogao da čeka!

Nakon par minuta čekanja, shvatio je šta treba da uradi kako bi se njegov vlasnik što prije vratio. Prešao je na prednje sjedište i počeo da pritišće sirenu na volanu!

Sa jednom šapom na volanu i drugom na sjedištu da održava ravnotežu, pritiskao je volan i sirena je glasno odjekivala parkingom. Mnogi prolaznici su bili zbunjeni nakon što su vidjeli ovog psa za volanom.

Jedan od njih je izvadio svoj telefon i brzo snimio ono što je uočio. Pogledajte i vi sami kako je to izgledalo u videu ispod:

Pogledajte i ovo