PopularnoShowVideoZanimljivosti

Dječak je sjeo za klavir sa povezom na očima, nekoliko sekundi nakon početka njegove izvedbe, voditeljica je bila u šoku

Nekada se jednostavno trebam pomiriti sa činjenicom – ja sam prosječna osoba. Nema ništa loše u tome. Dobar sam u brojnim stvarima, imam puno hobija i uživam u mnogim aktivnostima. Dobar sam u većini njih, ali vjerovatno nisam spektakularan u stvarima koje sam isprobavao tokom godina.

Iskušao sam ruke u raznim vstama umjetnosti i muzike, to definitivno nije za mene. Ne znam crtati niti slikati, a nisam baš uspješan ni u sviranju.

Iako nisam talentovani umjetnik ili muzičar, volim vidjeti prelijepu umjetnost koju drugi stvaraju. Kao i većina ljudi uživam u slušanju dobre muzike, a posebno sam impresioniran kada je umjetnik ili muzičar dijete.

Nema sumnje da su neka djeca jednostavno čudo. Oni mogu uzeti četku za slikanje i napraviti remek djelo, neka su nevjerovatno talentovana za sport, a neka mogu svirati ili pjevati bolje od mnogih odraslih koji iza sebe imaju godine vježbe i truda.

“Little Big Shots” je televizijska emisija koja predstavlja ovu talentovanu djecu.

“Little Big Shot UK” je predstavila ovog mladog talentovanog pijanistu, Leo Yang-Bailey. Leo je kao jako mlad počeo svirati klavir. Na njegovim prvim takmičenjima, osvojio je tri zlatne medalje, a učestvovao je i na brojnim internacionalnim muzičkim festivalima.Kada se pojavio na TV-u, sjeo je za klavir, sa povezom preko očiju, te je oduševio i voditeljicu i publiku svojom brilijantnom izvedbom. Ovaj mali dječak zaista ima veliku budućnost ispred sebe.

Pogledajte njegovu nevjerovatnu izvedbu u videu ispod:

Pogledajte i ovo