VideoŽivotŽivotinje

Dječak je zaplakao i pao na koljena kada je vidio svog najboljeg prijatelja koji je nestao prije 8 mjeseci

Moja mačka me razumije. Zna kada da dođe u moje krilo i tako me razveseli, ali i ja znam kada ona želi da se mazi, a kada da je ostavim na miru. Mogu reći kada je gladna prije nego što da znak za to, a ona opet zna da kada radim ne može da sjedi na mojoj tastaturi. Ne priča našim jezikom, ali mi imamo savršen način komunikacije.

Kada bi nestala, to bi me uništilo. Pretraživao bih ulice autom samo da je nađem, dozivao je, a kada bih je našao plakao bih kao i ovaj dječak u ovom videu.

Rocco Risso (11), bio je shrvan kada je njegov najbolji prijatelj, udomljeni pas Jack nestao u Buenos Airesu, Argentina. Jack je nestao prije 8 mjeseci i nigdje ga nisu mogli pronaći. Ipak bila je tu nada da će se on jednog dana vratiti.

Jedan dan je njihov prijatelj uočio napuštenog psa kako luta oko jedne benzinske pumpe, te je odmah shvatio da je to Jack. Pozvao je njegove vlasnike i obradovao ih lijepim vijestima. Roditelji su odlučili da je najbolje da o tome ništa ne govore svom sinu Roccu, te da ga iznenade.

Pogledajte i sami njegovo oduševljenje i sreću kada nakon 8 mjeseci ugleda svog najboljeg prijatelja. Ovo je zaista jedan prelijep trenutak. Pogledajte ga i sami u videu u prilogu:

https://www.facebook.com/marcelotinelli/videos/1858484397806329/

Pogledajte i ovo