in , ,

Radnica na aerodromu je primjetila nešto neobično na avionskim kartama kod dvije tinejdžerke, te je znala da se nešto loše događa

Denice Miracle radi na aerodromu u Sacramentu, i dok je provjeravala karte kod dvije djevojke primjetila je nešto jako čudno. Djevojke koje su imale 15 i 17 godina su imale karte u jednom smjeru za New York. Nakon što ih je upitala za njihove planove, one su rekle kako nisu sigurne šta će raditi kada tamo dođu.

Njihove karte su kupljene preko kreditne kartice, i nisu sadržavale njihova imena niti imena njihovih roditelja. Obije karte su bile za prvu klasu i tada je Denice odlučila pozvati svog nadzornika.

Djevojke su dobile kartu od strane čovjeka kojeg su upoznale preko Instagrama. Nisu ni slutile da se nalaze u jako ozbiljnoj i opasnoj situaciji. Kako policija tvrdi, ovaj čovjek ih je vrlo vjerovatno pokušao uhvatiti u zamku.

Nakon što je počela policijska istraga, čovjekov, vrlo vjerovatno lažni profil, je nestao sa interneta. On je djevojkama putem instagrama ponudio da rade kao modeli.

Srećom po njih Denice je odlično radila svoj posao i reagovala je na najbolji mogući način. Zahvaljujući njoj ove tinejdžerke su izgbjegle situaciju u kojoj su mogle postati žrvte trgovine ljudima.

Pogledajte ovaj video kako bi saznali cijelu priču: