PopularnoVideoVijestiŽivot

Kosa 11-godišnje djevojčice je zapela na vožnji u zabavnom parku, skalpirana je pred očima svoje majke!

Ako ste kao mali bili iole kao ja, onda ste bili ludi za različitim vožnjama u zabavnim parkovima. Posebno tokom festivala i raznih karnevala. Uvijek sam željela ići na sve moguće vožnje.

Jedanaestogodišnja Elizabeth “Lulu” Gilreath iz Nebraske, USA nije bila ništa drugačija.

Nažalost, jedna od vožnji na karnevalu promijenila je njen život zauvijek.

Ona je bila sretna jedanestogodišnjakinja koja je uživala provodeći dan na karnevalu, kao i svako dijete njenih godina, odlučila je probati jednu od vožnji koje su se tu nalazile. Uskočila je na “Kraljevu Krunu” ali se vratila iz nje bez kose i prekrivena krvlju.

Tokom vožnje, njena kosa se zaglavila u mašini koja ju je otkinula zajedno sa njenim skalpom. Ovo se sve desilo pred očima njene majke, koja kaže da nikada neće zaboraviti vrisak njene kćerke.

Trebalo je 5 minuta da se vožnja zaustavi nakon toga je Lulu odvežena u bolnicu, gdje su joj se doktori borili za život.

Bila je u kritičnom stanju i morala je ostati na intenzivnoj njezi nekoliko sedmica. Male su šanse bile da će preživjeti ali ona je ipak uspjela.

Lulu nikada više neće izgledati kao prije nesreće, bilo je potrebno nekoliko transplantacija da bi se pokrili veliki dijelovi skalpa koji su nedostajali…

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo