VijestiŽivot

Usvojili su djevojčicu iz jezivog sirotišta misleći da je njihovim nevoljama došao kraj. Poslije 10 godina pozvala ih je u svoju sobu i rekla im tajnu zbog koje su istog momenta počeli da plaču…

Pogledajte priču o usvojenoj djevojčici čija je tajna bila otkrivena nakon 10 godina, zbog čega se život ove porodice zauvijek promijenio.

djevojcica-sirotiste-1

Par iz Kentakija, Lusi i Džin Lampkins, su sa puno ljubavi usvojili četiri siročića iz Kine prije 6 godina. Jedna od njih je bila Obri, koja se borila sa cerebralnom paralizom i emotivnom traumom, nakon što ju je rođena majka zlostavljala i zanemarivala. Međutim, porodica Lampkins je mogla da joj vrati osmjeh na lice novim domom u Džordžtaunu, stotinama kilometara udaljeno od njenog mjesta rođenja.

Lampkinsi su već imali dva biološka djeteta prije nego što su usvojili siročiće i sada im je porodica bila kompletna. Međutim, nisu očekivali da bi jedan post na Fejsbuku mogao da im promjeni sve. Dok je bila na Fejsbuku, Lisa Lampkin je slučajno pronašla sliku siročeta koje je jako podsjećalo na Obri.

Next

Pogledajte i ovo