ShowVideoZabava

Izašla je na binu noseći uže za preskakanje. Kad je počela sa nastupom, publika je gledala u nevjerici!

Sjećam se da smo se kao djeca igrali preskakanja konopca. Kada je vrijeme bilo lijepo i kada smo se mogli igrati napolju vježbali smo trikove preskakanja konopca te tehniku višestrukog preskakanja sa prijateljima napolju, a kada je vrijeme bilo loše, pokušavali smo naći praznu prostoriju u kući da bi mogli vježbati. Zaista sam to voljela, ali nikada nisam pomoslila da se tim bavim profesionalno. Adrienn Banhegyi (33), mađarica je odlučila da to bude njena profesija.

Adrienn je izgradila svoju karijeru iz strasti preskakanja konopca te je zaista mnogo toga postigla i ostvarila do danas.

Ona je predavač i privatni trener, te članica cirkusa, a također drži i dva svjetska rekorda. Njeni uspjesi su impresivni i volim da vjerujem u to da je daleko od kraja svoje karijere. Sve što je do sada postigla zaista nije bilo jednostavno. Trebala su joj dva svjetska rekorda i 15 godina preskakanja konopca da pi postala članica poznatog Cirque du Soleil.

Da li želite da vidite njene vještine nakon ovoga što ste pročitali? Ako želite, imate sreće jer ispod možete pogledati video njenog nastupa, koji je oduševio mnoge.

U videu ispod, Adrienn ima solo nastup u Szombathely, Mađarska. Možete vidjeti koliko uživa u tome što radi te kako izgleda da joj je jako jednostavno izvesti ovaj nastup.

Pogledajte video da bi vidjeli kako Adrienn izvede nevjerovatni solo nastup.

Pogledajte i ovo