PopularnoVideoZanimljivosti

Domarka od 77 godina je krila tajnu, sve dok joj zaposlenici škole i učenici nisu priredili iznenađenje života!

Rođendani su zaista posebni. Svake godine se radujemo proslavi još jedne godine u našem životu, ali se isto tako radujemo i rođendanim osoba koje volimo. To je jako dobra prilika da im pokažemo da su oni jedni od najdražih osoba u našem životu.

U videu možemo vidjeti Frances Buzzard (77) koja je domarka u Belle osnovnoj školi u Zapadnoj Virdžiniji. Ona se brine da cijela škola ostane čista, te je najbitnija osoba u toj školi kada su u pitanju sanitarne stvar. Ona je također i slavljenica u ovome videu.

Kada je direktor škole shvatio da ova brižna gospođa nije nikada imala proslavu rođendana, škola je odlučila da nešto uradi po tom pitanju. Kako na dan rođendana nije bila u školi, zaposlenici i učenici su odlučili da je iznenade par dana ranije.

Organizovali su okupljanje u dvorani i svi su bili pozvani da dođu. Kada je gospođa Frances ušla u dvoranu, svi su u isti glas povikali “Iznenađenje!”. Toliko su dobro sakrili ovo iznenađenje da ona nije znala šta se dešava do trenutka kada je ušla u dvoranu.

Dobila je svoju krunu i sjela je u sredinu dvorane, odakle je mogla da vidi video prezentaciju svog života koju su učenici sastavili. To je bio zaista specijalan i poseban momenat za sve prisutne, pogotovo za nju.

Pogledajte ovo divno iznenađenje u videu koji se nalazi u prilogu:

Pogledajte i ovo