VideoŽivot

Djedov mobitel zvoni ali on ne može da ga nađe, kada su ga ugledali svi su se počeli smijati

Ovo se često dešava meni: Stalno gubim naočale. Zanimljivo je da skoro svaki put kada ih pronađem, one su ili na mojoj glavi ili na očima. Da, još uvijek ne mogu da shvatim da vidim kristalno jasno zbog naočala. To me uvijek nasmije, ali ne kao ova smiješna situacija koja se desila djedu u ovom videu.

Djed je tražio svoj mobitel čitav dan. To je jedan od onih trenutaka kada jednostavno ne znaš gdje si stavio prokletu stvar. Čak i kada ga ljudi zovu, ne može da ga pronađe.

U ovom incidentu sa djedovim mobitelom ima malo sreće, jer čitava porodica može da čuje zvuk njegovog mobitela dok ga zovu da bi mogli locirati gdje se nalazi.

Video počinje tako što čovjek priznaje da ne zna gdje mu je mobitel. Članovi porodice ga pitaju da li se sjeća gdje ga je mogao ostaviti ili vidjeti zadnji put. Jedna osoba zaključi nešto smiješno: kada zvoni, možete ga čuti. Zvuk zvona ide svugdje za djedom.

Ovaj mali lov je napravio urnebesnu situaciju. Tada je djed odlučio da uđe u kuću i pokuša sam shvatiti gdje je. I vi ćete se nasmijati kada vidite gdje ga pronađe kada uđe unutra.

Neće vam reći gdje se mobitel nalazio, otvorite video ispod i pogledajte sami.

Pogledajte i ovo