ShowVideo

Dva brata su otpjevala svoju verziju poznatog rock klasika, a Simon je rekao da je to jedna od najboljih audicija koje je do sada vidio

Svi znamo da Simon Cowell može biti malo zastrašujući. On ima nevjerovatan talenat, mega karijeru i stvorio je brojne mega zvijezde. Stati ispred njega i ostatka žirija zaista je teško i svi se osjećaju previše izloženo i ranjivo. Zato je jako važno da dođete dobro spremni sa velikm osmijehom i stavom super zvijezde.

Od trenutka kada su izašli na scenu, braća Sean i Conor, 15 i 17 godina, osvojili su publiku svojim pozitivnim stavom. Ne samo da se vidi da imaju potencijala prije nego što progovore, nego je i njihov nevjerovatni nastup očarao sve prisutna.

Otpjevali su pjesmu legende, Jimi Hendrixa (originalno ju je napisao Bob Dylan), “All Along the Watchtower” i izveli je na tako poseban način, kao da je njihova. Simon je na kraju rekao: “Ovo je vjerovatno jedan od najboljih audicija koje smo do sada imali… Ne bih mijenjao nijednu jedinu stvar od ovoga što sam čuo i vidio danas… Ono što volim kod vas je da to što pjevate zaista i osjećate…”

Pogledajte i podijelite njihov nastup s prijateljima:

Pogledajte i ovo