VideoZabava

Dva čovjeka su se sudarila u prolazu, muzički dvoboj koji je uslijedio je očarao publiku

U Star Wars svijetu se odigravaju brojni dvoboji. Pitajte bilo kojeg Star Wars fana i bit će presretni da vam daju svoje mišljenje o bilo čemu. Nije važno da li su na strani pobunjenika ili na strani “Empire”, rado će vam odgovoriti i ko je njihov omiljeni Jedi.

U slučaju da ste znatiželjni, na strani sam pobunjenika, a moj omiljeni film je “Return of the Jedi”, moj omiljeni Jedi je Yoda, iako to mjesto može preuzeti i Rey. Nakon što sam pogledao zadnji film u kinu, sa prijateljima sam satima diskutovao o svakoj sceni i u kojem kontekstu odgovara čitavoj priči. Siguran sam da nismo bili jedini.

Nebitno da li ste ili niste njihov fan, teško je poreći da su jedni od najpopularnijih “sila” u svijetu medije. Broj njihovih fanova je iz dana u dan sve veći. Djeca koja su odrasla uz originalnu trilogiju odgajaju novu generaciju fanova.

Dva čovjeka u ovom videu su sigurno njihovi fanovi, ali su to podigli na jedan potpuno novi nivo, koji skoro svi cijene, čak i ako nisu veliki fanovi. Ovaj talentovani duo je pripremio izvedbu koja zaslužuje da uđe u historiju Star Warsa.

Kada se Jedi i Sith mimoiđu, očekuje se neka borba, ali ne ovakva. Umjesto mačeva, njih dvojica se bore sa gitarama. Ovo je zaista jedan od najboljih dvoboja ikada.

Pogledajte ga i sami u videu ispod, lajkajte ga i podijelite sa prijateljima:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo