PopularnoVideoZabavaŽivot

Dva policajca su ušla u lift, ali stvari su izmakle kontroli kada je jedan od njih počeo udarati stopalima od tlo

Policajci imaju jako ozbiljan posao. Svaki dan, ostavljaju svoju porodicu kod kuće i idu na posao, da bi obezbijedili sigurnost u zajednici. Njihova mislija je da sluče i štite ljude.

Oslanjajući se na njihov trening, oni mogu da se nađu u mnogim opasnim situacijama da bi zaštitili građane. Rade sve što je u njihovoj moći da bi spriječili zločine u našim gradovima. Bez njih, svijet bi bio puno opasnije i strašnije mjesto.

Kada vas zaustavi policija, osjećate se neprijatno. Čak i ako niste uradili ništa loše, njihova prisutnost je neugodna i ne možete da ne pomislite šta će se desiti sljedeće. Važno je zapamtiti da je njihov posao da nas štite, a da su na kraju dana i oni građani zajednice, baš kao i mi. Trebamo poštovati njih i njihovu poziciju, ali i znati da su oni sličniji nama nego što mi to mislimo.

Baš kao i mi policajci vole da se zabave, čak i na poslu. Naravno, posao bi trebao biti ozbiljno mjesto, ali to ne znači da se povremeno ne treba opustiti i malo se zabaviti. Ustvari, to je dobro za produktivnost.

Policajci u ovom videu nam pokazuju svoj talenat. Vidimo dva policajca koja ulaze u lift, a jedan od njih odmah počinje udarati stopalima od pod, potom mu se drugi pridruži, te počnu stvarati muziku. Kada u lift uđe još policajaca, u tu izvedbu se uključe i oni i uskoro počnu da svi zajedno učestvuju u ovoj fenomenalnoj izvedbi.

Pogledajte ova talentovane policajce u videu ispod i lajkajte ga, te ga podijelite sa ostalima.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo