ShowVideo

Dva predivna glasa su pjevala pjesmu “You Raise Me Up”, ali njihov nastup se znatno promijenio kada su im se pridružile stotine drugih glasova

Ponekad neka pjesma može potaknuti različite emocije kod ljudi. U svakoj pjesmi ima nešto posebno, bila to melodija ili glas osobe koja je pjeva. Takvih pjesama ćemo se uvijek prisjećati.

Pjesma “You Raise Me Up” imala je više različitih verzija, od strane različitih izvođača. Postala je poznata 2003. godine, a kada je je Josh Groban prvi put otpjevao, a najviše popularnosti je dobila od irskog benda Westlife.

Na izboru za miss svijeta u Kini 2017. godine nalazio se veliki broj talenata. Među njima su bili Jeffery Li i Celine Tam koji su izašli na scenu i oduševili publiku. Nemojte dozvoliti da vas njihova visina i godine zavaraju. Njih dvoje su pravi profesionalni pjevači i ovim nastupom su to i dokazali.

Njihov nastup na ovom takmičenju je ostavio publiku bez daha. Kombinacija njihovih glasova je zaista snažna i stvara nevjerovatnu ljepotu. Ukoliko njihovi glasovi nisu dovoljni, tu je hor stotina djece koja su zajedno sa njima pjevali na ovom nastupu.

Pogledajte ovu nevjerovatnu izvedbu u videu ispod.

Pogledajte i ovo