VideoZabavaZanimljivosti

Majka troje djece je otišla na transformaciju u trenerci, a izašla je kao prava “bomba”

Kada imamo puno obaveza u životu, ne izgledamo baš najbolje. Ne sređujemo kosu redovno, kada se trebamo obući inače to bude prva stvar koja nam dođe pod ruke. Nekada je najmanje važno da izgledamo dobro, jer ne prvom mjestu dolazi posao i porodica.

Christine je njegovateljica na odjelu za odvikavanje i majka troje djece, te je jako dobro upoznata sa ovom situacijom. Zbog previše obaveza, zaboravila je da i njoj treba malo ljubavi i pažnje. Njene kćerke Giana, Antonia i Natalia misle da je njihova majka superheroj i da nimalo nije sebična. Sve što radi radi za druge.

Otkad je njen muž imao moždani udar, ona pokušava da stigne da radi, da se brine o njemu i svojoj djeci. Nekada radi i 14 sati u danu da bi uspjela da pokrije sve troškove.

Sada je njena porodica odlučila da trebaju nešto uraditi za nju. Kontaktirali su Rachel Ray show kako bi mogli iznenaditi Christine sa ovom transformacijom. Nakon ovog makeovera, ona izgleda kao potpuno druga osoba. Čitava ekipa koja je radila na tome je dala sve od sebe kako bi ova majka dobila pravi kraljevski tretman.

Kada je izašla nakon transformacije, blistala je i bila je toliko uzbuđena da se nije mogla prestati zahvaljivati svima koji su učestvovali.

Ovo je jedan od najboljih makeovera ikada i možete ga pogledati u ovome videu:

Pogledajte i ovo