VideoZabava

Dvogodišnjakinja pjeva pjesmu za koju su svi mislili da je preteška za nju – ali ona je uspjela

Koje to dijete od dvije godine ne voli pjevati? U ovoj dobi, oni imaju mali vokabular i počinju povezivati zvukove da formiraju riječi, potom rečenice, a potom počinju pjevati. Nekada je to sve nerazgovijetno, ali bitan je trud koji oni u to ulože. Mala djeca upijaju sve što čuju na tv-u, radiju, od mame i tate.

Ovo je Makena, ona voli da pjeva i zaista je odlična u tome za jednu dvogodišnjakinju. Mama Heather kaže da ona ima svoju omiljenu pjesmu, te da je zaista zrela za tako malu djevojčicu. Njena omiljena pjesma nije nešto što bi djeca voljela, nije iz neke emisije. Zaista je nevjerovatan njen izbog.

Dok mala djevojčica sjedi na kuhinji, mama počne pjevati pjesmu “Someone Like You”, od Adele, a Makena počne da pjeva sa njom. Zaista veliki dio uspijeva da prati pa čak i zna mnoge riječi.

Makenina izvedba je zaista očaravajuća – mama i tata bi zaista trebali biti ponosni na razvojne vještine njihove kćerke. Zaista je preslatka mala djevojčica. Za nekoliko godina, uz malo truda i učenja, mogla bi postati izvrsna pjevačica.

Pogledajte njenu izvedbu u videu ispod.

Pogledajte i ovo