PopularnoVijestiŽivot

24-godišnja djevojka je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bila u 18. sedmici trudnoće. Ono što je njen dečko uradio će vam slomiti srce!

Brandonovo srce je bilo slomljeno. U jednom trenutku je izgubio ženu koju je volio i njihovo zajedničko dijete. Jedan dan prije Božića je Brandon odlučio da svoju beskrajnu bol podijeli sa ostatkom svijeta.

par-beba-3
Facebook – Brandon Forseth

Njegovo pismo koje je objavio na Facebooku je dirnulo milione ljudi, a pročitajte i zašto:

Obećala si da nikome nećemo govoriti o našem djetetu, dok ne saznamo spol u 20. sedmici. Htjeli smo snimiti zabavan video u kojem ćemo svima saopštiti novosti. Bila si trudna sa mojim djetetom i u jednoj noći sam vas oboje izgubio. Iako moju bebu nikada nisam upoznao, nosio sam ljubav i sreću u mom srcu, koju nikada do sada nisam osjećao. Kad sam prvi put čuo otkucaj srca na ultrazvuku, gledao sam u slike u zalijepio ih na moj hladnjak, iz poštovanja prema onom što raste u tebi. Jedva sam čekao da postanem otac i svaki dan sam se osjećao blagoslovljenim jer ima tebe kao majku.

Ky, ti bi bila najbolja majka. Činila si me srećnim. Bila si moja budućnost. Pri svemu što sam radio i pri svakoj odluci koju sam donosio sam mislio samo na tebe i tvoju sreću. Jučer te nisam mogao zaštiti. Trebao sam ići zajedno s tobom, a ne biti previše umoran. Odmah bi mijenjao mjesto s tobom. Obećajem ti da ću ostati čovjek u kojeg si se zaljubila. Obećajem ti da ću uraditi nešto dobro sa ostatkom svog života. Obećajem ti da ću te učiniti ponosnom. Obećajem da ništa neću uzeti zdravo za gotovo i da ću reći “volim te” osobama koje su mi važne. Želim da sam ti mogao to reći, one noći prije nego si me napustila.

par-beba-4
Facebook – Brandon Forseth

Nastavak na sljedećoj stranici…

Previous Next

Pogledajte i ovo