PopularnoVijestiŽivot

Žena na samrti organizovala zabavu za 30 ljudi, na kojoj se na kraju ubila!

U julu 2016. godine Betsy Davis je pozvala 30 najbližih prijatelja i članova porodice na party koji je organizovala u svojoj vikendici u Californiji. Naglasila je da na partyju niko ne smije zaplakati pred njenim očima.

APTOPIX Womans Final Party

Naime, Betsy je bila veoma talentovana umjetnica, ali prije tri godine joj je dijagnosticiran ALS, koji se manifestuje kroz trošenje nervnih ćelija u mozgu i kičmene moždine. Betsy je gubila kontrolu nad svojim tijelom, stoga je željela jednom za zauvijek pozdraviti se sa svojim najmilijim i to na veseo način, upravo putem zabave.

Womans Final Party

Priredila je veličanstven performans u svojoj kući, održala govor i zaista su svi uživali. Njena kuća je postala kao neki spomenik pun njenih suvenira i djela.
zabava-smrt-3

Ovaj dvodnevni party je bio najljepši događaj u njenom životu, no kulminirao je njenim samoubistvom i to nakon što je uzela prekomjernu količinu lijekova koji su joj prepisani. Ovaj kraj je rastužio njene najbliže, ali je završila svoj život na način kako je i sama željela.

Womans Final Party

Šta mislite o ovom činu? Da li ljudi trebaju sami odlučiti kada žele umrijeti ako su teško bolesni ili ne? Napišite nam vaš komentar ispod…

Pogledajte i ovo