VideoZanimljivostiŽivot

Majka je zaista hitno trebala transformaciju svoje izblajhane kose i plave sjene na očima, te sada izgleda puno godina mlađe

Zaista je teško promijeniti svoj izgled, posebno ako je takav godinama. Imala sam smeđu kosu toliko dugo, da izgleda kao da je takva čitav život, kao da je postala moj zaštitnički znak. Kada se svaki dan gledate u ogledalo, naviknete se na svoj izgled i promjena vam može djelovati zaista strašno.

To je ustvari jedan način na koji možemo gledati stvari, i ne odlučiti se za promjenu je uvijek sigurna opcija. Ipak, nekada treba i rizikovati, malo promijeniti izgled, naročito ako ga imate već desetljećima. Život treba začiniti novim stvarima, tako da treba sebi dati novu priliku.

Zadnjih 20 godina, policajka iz Chicaga, Deborah, ima isti izgled. Blajha kosu i koristi specifičnu šminku, te izgleda kao da je jo 1974. godina. Njena sestra Sandy je kontaktirala “Oprah Show” te zamolila da prime njenu sestru na jedan makeover.

Deborah je pristala da dođe u emisiju, ali bilo ju je strah kako će promijeniti svoj izgled. Tvrdila je kako je to njen način da se izrazi. Naravno promjena ne dolazi bez opiranja i straha, ali Deborah ide ipak u ruke specijalista.

Pogledajte i sami ovu megatransformaciju u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo