LifestylePopularnoVideo

Majka se osjećala nevidljivo prije kćerkinog vjenčanja. Onda je dobila transformaciju koja ju je ostavila neprepoznatljivom!

Svima nam je poznato koliko je bitno da se osjećamo dobro u svojoj koži, nebitno da li smo u pubertetu ili smo pak stariji i spremamo se za neki veliki događaj. Upravo zato je ova majka, koja je željela da izgleda savršeno za kćerkino vjenčanje, odlučila da ode na totalni preobražaj. Kontaktirala je Christophera Hopkinsa, koji je jedan od najboljih u svom poslu.

Kada se Bev pogledala u ogledalo u Christopherovom salonu shvatila je da se cijelog života osjećala nevidljivom. No, nakon par sati u magičnim rukama ovog stručnjaka od prosječne srednjovječne žene je došla do očaravajuće dame, koju ne možete prestati gledati.

Kada se Bev nakon svega pogledala u ogledalo, prosto nije mogla da povjeruje! Više se nije osjećala kao nevidljiva srednjovječna žena, nego kao osoba puna samopouzdanja, spremna da istog trena osvoji cijeli svijet. Pogledajte njenu transformaciju u sljedećem videu. Ko zna, možda i Vas inspiriše da napravite neke male promjene koje mnogo znače.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo