PopularnoVideoVijestiŽivot

Dvadesetjednogodišnja majka je pronađena mrtva u požaru. Vatrogasci su zatim primjetili nešto kako se miče ispod prozora.

Zaista je nevjerovatno šta se desi sa ženskom intuicijom onog trenutka kada postanu majke. Od tog trenutka njihov život nije jedini bitan život. Sigurnost djeteta je na prvom mjestu – bez obzira na sve.

Ova priča je idealan primjer majčinske ljubavi – iako je jako tužna. Zahvaljujući Shelby Ann Carter, ovoj mladoj majci, njena beba je uspjela da preživi jako težak požar. Nažalost, njena majka nije uspjela da preživi.

Shelby Ann Carter (21) je gradila idealan porodični život. Zajedno sa svojim momkom je živjela kod svoje majke u Wyomingu. Početkom januara par je dočekao svoju kćerku na svijet.

Nažalost, nijhovi planovi za budućnost su se naglo promjenili.

30. januara se nešto zaista strašno dogodilo.

Shelby je bila kod kuće sa svojom kćerkom kada im se kuća iznenada zapalila. Brzo se proširila, i nakon samo par sekundi kuća je bila puna smrtonosnog dima.

Vatrogasci su brzo reagovali i stigli do kuće. Kada su savladali vatru na drugom spratu kuće su pronašli nešto užasno. Shelby Ann je preminula od dima.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo