PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Majka zlostavlja usvojenu kćerku tokom večere, a udovoljala je svom biološkom sinu – dok jednoj od mušterija nije bilo dosta

Trenutno oko pola miliona djece živi kod udomitelja, a više od 18000 udomljene djece živi u Arizoni, državi koja ima najveći broj porodica koje udomljavaju djecu. Većina tih porodica je divna i za ovu djecu ima samo najbolje namjere. Ali nažalost neke porodice koriste sistem, uzimaju novac od države za brigu o toj djeci i koriste ga za sebe ili za svoju biološku djecu.

U videu ispod, porodica sjedi na ručku u restoranu Shugar Bowl u Scottsdale, Arizona – majka Angleda, njena usvojena kćerka Emma i biološki sin Xavier. Nekoliko trenutaka nakon što su došli, drugi gosti nisu mogli a da ne primijete kako se loše majka ponaša prema Emmi, dok Xaviera tretira kao zlato. Odbija da poruči Emmi ukusnu hranu koja je Xavieru dopuštena. Kada ju je Emma počela moliti da dobije sladoledni kup rekla joj je: “On je moj pravi sin, a ti si udomljeno dijete. Ja od vlade dobijem određenu svotu novca koju ne želim potrošiti na tebe.” Angela koja tvrdi da je njen jedini posao da odgaja djecu , ide tako daleko da je Xavieru obečala da će dobiti iPad ako ne dopuste Emmi da dobije stvari koje želi. Čak joj je prijetila i da će je vratiti u dom ako ne poštuje njena pravila.

Srećom, ovo je društveni eksperiment pod nazivom, “Šta bi Vi uradili?”, a Angela, Emma i Xavier su glumci, Ali ostali gosti nisu glumci i ne znaju da su njihove reakcije snimljene skrivenim kamerama. Sačekajte da vidite šta se desi na kraju, kada čovjek koji sjedi pored Emme čuje šta joj govore.

Pogledajte i ovo