PopularnoVideoZanimljivostiŽivotinje

Skupina majmuna je toplo dočekala člana porodice koji je ranije nestao, pogledajte ovaj topli i nježni trenutak kada se ponovo ujedine

Kada ste dugo daleko od porodice i prijatelja, topla dobrodošlica kući vas podsjeti da ste još jedan od njih i to je najbolji osjećaj na svijetu. To je kao da vrijeme ne prolazi i možete nastaviti tamo gdje ste prije stali.

Veza između ovih prijatelja i obitelji je zaista dirljiva i daleko je od ljudskog odnosa. To je nešto što vidimo među svim različitim vrstama u kraljevstvu životinja i svaki put nas oduševi.

U ovom prelijepom videu, Pearce je jednogodišnji majmun koji je nađen povrijeđen i donešen je u Umsizi Umkomaas Vervet centar za životinje u Južnoj Africi. Tri sedmice je bio na tretmanima zbog povrijeđene noge. Kada su rane zarasle i kada je Pearce bio spreman da se vrati u džunglu, možemo vidjeti divni trenutak kada se ovaj spašeni majmun ponovo treba ujediniti sa svojom porodicom.

Pearce isturi svoju glavicu kada se kavez otvori, pogleda prema natrag, kao da traži dozvolu. Njegova vriska je nevjerovatna dok se približava krovu na kojem ga čeka njegova porodica. U trenutku kada skoči, to nažalost bude neuspješno i ostane visiti držeći se da ne padne, ali u trenutku se pojavljuje ruka koja mu nudi pomoć i spašava ga. Ovo je zaista predivan trenutak.

Pokrenite video da bi vidjeli ovog neodoljivog majmuna kako se vraća na mjesto koje ga je čekalo dugo.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo