PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Mala beba je kihnula i izgovorila dvije riječi, što je oduševilo i mamu i internet

Kada su bebe slatke, to je zaista neodoljivo. Mogu jako lako privuči nekoga za sebe, naročito mamu, sa štucanjem, osmijehom, pa čak i podrigivanjem. Volim to što su bebe kao mali pijani ljudi – sve što rade je dramatično, nevino i nespretno.

Ovaj slatki malac napola spava i odjednom uradi preslatku stvar nakon što kihne. Srećom neko je bio u blizini i snimio ovaj neodoljivi trenutak.

Upravo je završio sa dojenjem i provodi vrijeme sa mamom. Kihanje je tipično za bebe jer one nemaju drugi način da očiste svoje nosne disajne puteve ili da odstrane neke iritantne čestice. To je također jako često nakon dojenja, jer su bebe obično pritisnute uz mamu, te im je jedna nozdrva zatvorena, te one poslije toga kišu da bi im se otvorila nosnica.

Prema roditeljima ovog malca, on zaista često kiše nakon dojenja. Upravo to se desilo i ovdje – beba pogleda pravo u kameru i kihne. Ono što kaže poslije toga nasmije sve, a naročito mamu, zbog njegove preslatke reakcije. Vjerovatno je pokupio ove dvije riječi “Oh, ne!” od roditelja, nakon što oni kihnu.

Pogledajte i sami ovaj dragocijeni trenutak snimljen u videu ispod, kratak je ali presladak i ima preko 5 miliona pregleda. Možete ga gledati ponovo i ponovo jer traje samo 11 sekundi.

Pogledajte i ovo