PopularnoVideoŽivot

Mala djevojčica je počela glasno pjevati, cijeli restoran je utihnuo u nevjerici

Prije smo pisali o maloj djeci sa velikim glasovima, ali nijedno od njih se ne može porediti sa ovom malom djevojčicom. Dok njen identitet ostaje nepoznat, jedno je sigurno: zaista ima samopouzdanja. Sve je počelo tako što su ono i njena mama sjele u popularni lokalni restoran i uživale u obroku. Kada je gošća restorana počela pričati sa njima, došli su na temu pjevanja i ona nije mogla da se suzdrži, a da ne pokaže svoje vokalne sposobnosti. Ne radi se samo o načinu pjevanja, nego i o pjesmi koju je izabrala i tako očarača čitav restoran.

Mama je znala da će njena kćerka biti poznata pjevačica od trenutka kada je progovorila. Način na koji je pjevala jedne od najtežih pjesama je bio znak da treba početi da radi sa profesionalnim učiteljem i tako izgradi glas koji će se isticati. Svaka pjesma koju bi čula na radiju bila bi njena posljednja inspiracija i ubrzo je pjevala za sve koji je žele slušati. Upravo to je uradila i u ovom videu.

Umjesto da drži pognuti glavu i sakriva svoj talent, ona je otpjevala jednu od najtežih pjesama svih vremena. Visoki i duboki tonovi nisu bili problem za nju – otpjevala ih je kao prava zvijezda. Poslušajte njen nevjerovatni glas i izvedbu jedne od natježih pjesama u historiji u videu ispod.

Pogledajte i ovo