ShowVideoZabava

Mala djevojčica je unijela nešto potpuno novo u irski ples, publika je očarana njenim neobičnim nastupom

Veoma talentovana osoba može da nađe vezu između stvari koje nikako nisu povezane. Ono što je posebno u vezi ovih ljudi je njihova sposobnost kombinuju stvari i od nekih već poznatih stvari naprave nešto novo i nikada prije viđeno. To je ono što stvara nove inovacije, novu umjetnost i pop kulturu.

Nije važno koliko imate godina i da li imate ili nemate iskustva. Bitno je samo da izaberete nešto što nisu izabrali drugi, kao ova mala djevojčica Kate McCafferty (8).

U šoping centru u Derryu, Sjeverna Irska, ova kreativna djevojčica je spojila neobičan ples i muziku što je oduševilo sve prisutne. Kate pleše irski ples, uz neke jako neobične pokrete. Umjesto da pleše uz klasičnu muziku za ovaj ples, ona je odlučila da ode korak dalje i izabrala je mix pjesama Michael Jacksona koji uključuje “Smooth Criminal”, “Bad” i “Thriller”.

Prisutni su je na kraju nagradili aplauzom. Ona je bila dovoljno hrabra da spoji tradiciju i kulturu Irske, te da to uradi na način koji nije prije viđen. Njen unikatni ples je zaista divan za vidjeti. Svi su bili impresionirani ovom djevojčicom.

Pogledajte i sami njen nastup u videu ispod:

Pogledajte i ovo