VideoVijestiŽivot

Mama i jednogodišnji sin su PALI sa 9 METARA VISINE – Ono što je uradila ŠOKIRALO je čak i policiju!

Majka i sin su bili na mostu, kada je Dženifer u njenoj svakodnevnoj rutini željela da ostavi Danijela u vrtiću, na putu do njenog posla.

Međutim, manji udes na mostu je imao veće posljedice po njih nego što je iko mogao da očekuje.

Misleći da je bezbjedna od kola koja prolaze, Dženifer je, sa sinom, stala iza kola koja su bila parkirana ispred mjesta nesreće. Međutim, jedan automobil je, pri većoj brzini, udario u taj parkirani auto i od siline udarca, bacio Dženifer i Danijela sa mosta.

Držeći sina čvrsto u naručju, Dženifer je uradila sve što je mogla kako bi Danijela što više zaštitila od udarca u asfalt, sa visine od 9 metara.

Zadivljujuće, uspjela je toliko dobro da ga zaštiti, da je Danijel prošao samo sa ogrebotinom. Međutim, mama je prošla sa težim posljedicama. Njena noga je bila posječena ispod koljena i u bolnici su odlučili da moraju da je amputiraju.
majka-sin-pad-2Osim ozbiljne povrede noge, Dženifer je polomila i karlicu, što je rezultiralo velikim brojem operacija, kojima je morala da se podvrgne, ne bi li se oporavila od nesreće.

Njen put oporavka je dug, ali ovaj herojski čin, u kome je uspjela da spase život svog djeteta, a zadivljujuće, i njen život, je šokirao policiju i javnost i oduševio sve do kojih je priča ove hrabre majke stigla.

Pogledajte i ovo